Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj și Bistrița-Năsăud la mafia alcoolului

0 67

diicot bcco perchezitii

Peste 40 de percheziții domiciliare au fost efectuate în această dimineață, de polițiști, pe raza județelor Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, pentru probarea activității infracționale a mai multor persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de evaziune fiscală cu produse accizabile.

La data de 9 octombrie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigare a Fraudelor din I.G.P.R., 85 de poliţişti, sprijiniți de jandarmi, au acționat  în județele Mureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj. Au fost efectuate 41 de percheziţii domiciliare, fiind vizată posibila activitate ilegală la regimul fiscal a mai multor persoane fizice și a 12 societăți comerciale.

Din investigațiile efectuate, a reieșit faptul că persoanele bănuite ar fi produs, achiziţionat şi comercializat în afara antrepozitului fiscal produse accizabile, în special alcool. Prejudiciul estimat până în prezent este de 100.000 de Euro.

Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More