Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PERCHEZIȚII cu mascați la CĂMĂTARI din Turda

0 67

mascati

Poliţiştii clujeni au efectuat 3 percheziţii domiciliare în municipiul Turda, reţinând pentru 24 de ore 3 persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi camătă.

Ieri, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Poliţia municipiului Turda, au efectuat percheziţii în municipiul Turda, la domiciliile a trei bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi camătă.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj.

În urma acestor activităţi, poliţiştii au ridicat înscrisuri şi arme albe.

În fapt, în perioada 2009-2014, bărbaţii ar fi împrumutat mai multor persoane diferite sume de bani, solicitând lunar o dobândă de 100%.

Totodată, când cei care au luat împrumuturi au ajuns în imposibilitate de plată, ar fi fost ameninţaţi cu săvârşirea de acte de violenţă asupra lor şi a familiilor lor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, până în acest moment au fost identificate 9 părţi vătămate care ar fi împrumutat bani de la cei trei bărbaţi.

Prejudiciul cauzat persoanelor vătămate este de aproximativ 4.600 lei.

Cei trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 şi 68 de ani, din Turda, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi camătă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More