Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții DIICOT la Dej și Gherla. Descinderi într-un dosar privind traficul de droguri și alte fapte asimilate

0 126

Polițiști și mascați ai forțelor de intervenție rapidă au descins în această dimineață la Dej și la Gherla, unde au efectuat percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri și operațiuni cu produse psihoactive.

Agenții DIICOT au efectuat un număr de șapte percheziții domiciliare, împreună cu polițiști de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Cluj. Perchezițiile s-au efectuat în cadrul unui dosar de cercetare pe baza legilor 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri și 194/2011 privind combaterea operațiunilor cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit unor surse, una dintre persoanele vizate de percheziții a fost blocată în trafic de mascați pe raza municipiului Gherla, chiar în zona Penitenciarului Gherla. Suspectul a fost extras din autoturism, imobilizat și urcat în dubă, fiind dus la audieri la Cluj-Napoca, alături de alți suspecți.

Conform surselor Someșeanul.ro, polițiștii au ridicat de la domiciliile suspecților și o cantitate de droguri, fiind vorba despre pungi cu cannabis.

ACTUALIZARE

Ofițerii DIICOT și cei de la BCCO Cluj au efectuat patru percheziții la Gherla și trei la Dej. Șapte persoane au fost conduse la audieri la Cluj-Napoca, având calitatea de suspecți în acest dosar. Dintre cei șapte suspecți, pentru cinci dintre ei s-a început deja urmărirea penală, alți doi fiind încă la audieri.

Potrivit surselor Someșeanul.ro, cei șapte suspecți erau vizați încă din anul 2014, ofițerii DIICOT având colaboratori infiltrați în grupurile de suspecți, cu ajutorul cărora și-au construit dosarul și dovezile.

Sursele noastre mai spun că cei șapte suspecți organizau periodic petreceri la care se consuma cannabis. Oamenii legii spun că suspecții sunt cercetați pentru că au procurat, oferit, consumat și distribuit droguri.

EXCLUSIV: Trafic de droguri la Dej și Gherla. Cine sunt traficanții și cum circulau drogurile în oraș

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More