Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții DNA la Cluj. Vizat ar fi Șeful Camerei de Comerț Cluj

0 40

perchezitii dna jandarmerie

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba, au efectuat în această dimineață, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, mai multe percheziții domiciliare în 11 locații situate în municipiul București și în județele Prahova, Cluj și Brașov, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

Procurorii DNA efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni îndreptate împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene și a unor infracţiuni de corupție, comise în perioada 2011-2014.

Potrivit Evenimentului Zilei, vizat de ancheta DNA este și Șeful Camerei de Comerț și Industrie Cluj, Florin Ștefan Dimitriu.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More