Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții domiciliare în Petrova și Vișeu de Sus

0 290

Peste 26.000 de ţigări au fost confiscate de poliţişti în cadrul unor percheziţii domiciliare la Vișeu de Sus și Petrova.

Ieri, 14 septembrie, poliţiştii au executat trei mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Vișeu de Sus și Petrova, informează cei de la IPJ Maramureș.

Cu ocazia efectuării percheziţiilor domiciliare și a activităților de documentare, investigare și cercetare efectuate până în prezent într-un dosar penal care are ca obiect săvârșirea mai multor infracțiuni asimilate contrabandei, au fost identificate și ridicate 26.020 de țigări, produse accizabile care trebuiau plasate sub un regim vamal, provenite din contrabandă, în valoare totală de aproximativ 15.700 lei, notează oamenii legii prin intermediul unui comunicat de presă.

Totodată, a fost identificată și ridicată cantitatea totală de 130 litri de alcool etilic, în valoare totală de aproximativ 4.000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More