Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții domiciliare la patru suspecți de tâlhărie

0 62

diicot bcco perchezitii

Patru percheziţii domiciliare au fost efectuate în această dimineaţă, în judeţul Cluj, pentru probarea activităţii infracţionale a suspecţilor de tâlhărirea, la data de 23 mai a.c., a unui factor poştal, pe o stradă din municipiul Turda. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din I.G.P.R..

În această dimineaţă, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din IPJ Cluj, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Turda, beneficiind de suportul specialiştilor Direcţiei de Operaţiuni Speciale, au descins la 4 locuinţe din judeţulul Cluj, respectiv 2 din municipiul Turda şi 2 din comuna Mihai Viteazu. În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de instanţă, poliţiştii au percheziţionat locuinţele suspecţilor, fiind identificată o parte din suma de bani sustrasă de la un factor poştal.

În fapt, la data de 23 mai a.c., un factor poştal, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Turda, a fost deposedat, prin violenţă, de o geantă în care se aflau sume de bani pe care urma să le distribuie. După deposedare, suspecţii au fugit cu un autoturism.

În urma investigaţiilor au fost identificaţi doi suspecţi de comiterea faptei, precum şi persoana care le-a pus la dispoziţie autoturismul.

Patru persoane au fost conduse la audieri, urmând ca la finalizare să fie propuse măsuri legale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More