Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă

0 64

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat peste 11.000 de țigarete în urma a 4 percheziții la persoane bănuite că ar fi implicate în activităţi infracţionale de contrabandă.

La data de 17 noiembrie, poliţiştii Biroului de Combatere a Contrabandei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, au efectuat 4 percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar fi implicate în activităţi de colectare, transport, depozitare şi comercializare ilicită a produselor din tutun.

Perchezițiile au fost realizate la imobile din municipiul Baia Mare şi din oraşele Seini şi Tăuţii Măgherăuş şi au vizat patru persoane bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării 11.180 de ţigarete de contrabandă şi peste un kg de tutun, în valoare de aproximativ 8 000 de lei.

Cercetările sunt continuate, pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerii acestora la răspundere penală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More