Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziţii domiciliare pe linia nerespectării regimului armelor şi muniţiilor

0 49

ziua politiei 55

La data de 7 aprilie, în urma extinderii cercetărilor cu privire la cei doi tineri, în vârstă de 20 de ani şi 21 de ani, ambii din localitatea Poienile Zagrei, faţă de care Judecătoria Năsăud a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă comisă la data de 6 aprilie asupra unui poliţist din cadrul IPJ BN, în baza mandatelor emise de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa au fost efectuate percheziţii domiciliare pe raza localităţii Poienile Zagrei, la locuinţele celor doi suspecţi, despre care existau indicii că ar deţine, fără drept, arme de vânătoare şi muniţie.

Astfel, la domiciliile acestora au fost depistate patru arme letale cu destinaţia vânătoare confecţionate artizanal, muniţie aferentă, un aparat de ochire tip lunetă, precum şi 4 boabe de substanţă de culoare verde-maroniu, susceptibile a fi droguri.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare au fost obţinute date şi informaţii potrivit cărora un alt bărbat, de 47 de ani, din Poienile Zagrei, ar deţine ilegal o armă de foc. Acesta a predat la solicitarea poliţiei o armă neletală, cu aer comprimat, cu destinaţia tir sportiv, pe care o deţinea contrar prevederilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru identificarea şi tragerea la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More