Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții domiciliare și droguri scoase la vânzare – FOTO

1 1.104

Polițiștii BCCO au efectuat percheziții domiciliare care vizau trei persoane bănuite de trafic ilicit de droguri.

Un nou caz de comerț ilicit de droguri a fost scos la suprafață în județul Cluj. Astfel polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat la data de 19 septembrie a.c. patru percheziţii domiciliare la locuinţele a trei persoane, cu vârste între 24 şi 39 de ani din Cluj-Napoca şi Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Cele trei persoane sunt bănuite de trafic ilicit de droguri, iar în urma perchezițiilor se pare că polițiștii au depistat în jur de 20 de grame de substanțe psihoactive, mai multe pungi tip zyp-lock goale, 2 cântare, un grinder, laptopuri și telefoane mobile.

De asemenea, polițiștiii au pus în executare două mandate de aducere și vor fi audiate în calitate de martor mai multe persoane. În cadrul acestor acțiuni au fost implicate și unități a Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, au anunțat reprezentanții IPJ Cluj.

ACTUALIZARE

Conform ultimelor informații două persoane ar fi fost reținute de către poliție în urma perchezițiilor. În același timp acest dosar este deschis de la începutul anului 2018, timp în care ofițerii B.C.C.O. au documentat activitatea infracțională a persoanelor cercetate.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Problemecugramatica spune

    Polițiştii* cu 2 x i

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More