Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Perchezitii domiciliare: suspectii au fost retinuti

0 68
perchezitii_cu_mascati_politisti
Ieri, poliţiştii de la Serviciul de Investigarea Fraudelor din cadrul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, împreună cu cei de la I.P.J. Braşov şi I.P.J. Giurgiu, au efectuat 4 percheziţii domiciliare în Bistriţa, Braşov şi localitatea Roata de Jos, judeţul Giurgiu.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale – I.G.P.R. şi D.I.P.I.. Au fost vizate trei persoane suspectate că au cumpărat produse electronice şi băuturi spirtoase, în valoare de 40.000 de lei, pentru plata cărora au emis două bilete la ordin şi două file CEC, instrumente refuzate la plată pentru lipsă disponibil.

De asemenea, în momentul tranzacţiilor, suspecţii au folosit nume şi calităţi mincinoase, în vederea menţinerii în eroare a părţilor vătămate. Doi bărbaţi, în vârstă de 45 şi 51 de ani, din Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş şi un bărbat de 45 de ani, din Roata de Jos, judeţul Giurgiu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 215 alin. 1, 2, 3 şi 4 Cod Penal.

Judecătoria Bistriţa a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile faţă de bărbatul de 45 de ani din Sighetu Marmaţiei, iar faţă de ceilalţi doi suspecţi  instanţa a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi ţara pentru o perioadă de 30 de zile.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More