Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Baia Mare. Vizați, doi contrabandiști

0 149

Cinci percheziții au avut loc pe raza municipiului Baia Mare. Războiul împotriva contrabandiștilor continuă.

Potrivit IPJ Maramureș, la data de 23 aprilie, polițiștii specializaţi în combaterea contrabandei cu tutun, au efectuat cinci percheziții la domiciliile unor persoane bănuite că ar depozita şi comercializa țigări de contrabandă. Perchezițiile au fost efectuate în municipiul Baia Mare.

Din cercetări a reieșit că persoanele bănuite, doi băimăreni de 32 şi 61 de ani, ar fi comis infracţiuni asimilate contrabandei. Aceștia s-ar fi aprovizionat cu țigări provenite din spațiul extracomunitar, fără a deține documente legale, iar ulterior le-ar fi distribuit și comercializat în diverse localități.

În urma perchezițiilor de ieri au fost ridicate peste 10 424 pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de aproximativ 125.000 de lei, produse accizabile care trebuiau supuse unui regim vamal și care proveneau din contrabanda, destinate comercializării. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More