Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Bârsana. Un tânăr ar fi furat bani și mai multe bunuri

0 73

euro bani

Poliţiştii secţiei 5 Ocna Şugatag au efectuat ieri 5 percheziţii domiciliare în localitatea Bârsana în baza  unor mandate emise de Judecătoria Sighetu Marmaţiei. Acţiunea a vizat probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din locuinţe.

În perioada 2012 – 2014, pe raza comunei Bârsana au fost reclamate mai multe furturi din locuinţe şi anexe, prejudiciul creat prin activitatea infracţională fiind estimat la 9.000 de lei şi 2.000 de euro. Au fost sustrase unelte electrice (flexuri, bormaşini, picamere), un hidrofor şi un cazan de fiert ţuică din cupru, precum şi alte materiale pentru instalaţii de încălzire a locuinţelor.

În urma percheziţiilor domiciliare efectuate au fost găsite şi ridicate mai multe bunuri care fac obiectul unor dosare penale.

În cadrul cercetărilor efectuate a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, care este bănuit de comiterea acestor furturi.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a tânărului şi pentru identificarea posibililor complici.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More