Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Bistrița-Năsăud, la persoane bănuite de falsificarea unor permise de conducere

0 70

permis conducere

La data de 13 mai, în baza mandatelor emise de Judecătoria Năsăud, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au efectuat 6 percheziţii domiciliare la locuinţele a şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 de ani şi 52 de ani, din municipiile Bistriţa şi Reghin, şi din comunele Zagra şi Petru Rareş, cercetaţi în cadrul unui dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

În urma percheziţiilor efectuate, la locuinţele a doi dintre suspecţi au fost identificate un permis de conducere fals şi unul care prezintă urme de falsificare, precum şi medii de stocare a informaţiilor.

”În fapt, bărbatul, de 52 de ani, din comuna Petru Rareş este bănuit că în cursul lunii noiembrie, anul 2012, ar fi falsificat un permis de conducere, în baza unui act de identitate primit de la un bărbat, de 43 de ani, din comuna Zagra, întrucât acesta din urmă nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se arată în comunicatul IPJ Bistrița-Năsăud.

Astfel, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunilor de ,,Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,Complicitate la fals material în înscrisuri oficiale” şi ,,Uz de fals”, fapte reţinute în sarcina bărbatului din comuna Zagra, respectiv ,,Fals material în înscrisuri oficiale”, infracţiune pentru care este cercetat bărbatul, de 52 de ani.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More