Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Bistrița și Maramureș la contrabandiștii de țigări și alcool

0 37

Poliţiştii din cadrul I.P.J. Bistriţa Năsăud şi Maramureş au efectuat în această dimineață 15 percheziții domiciliare în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, la persoane bănuite de contrabandă.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate 45.240 de ţigarete, 1.000 de litri de alcool etilic, 40 de litri de alcool dublu rafinat, 50 de litri de motorină, înscrisuri referitoare la efectuarea unor tranzacţii cu ţigarete, precum şi 25.200 de lei şi 1.200 de euro, se arată în comunicatul IPJ.

Percheziţiile efectuate au vizat 12 persoane, implicate în activităţi ilicite, acestea urmând a fi conduse la sediul I.P.J. Bistriţa-Năsăud, în vederea continuării cercetărilor şi a stabilirii participaţiei infracţionale.

În urma extinderii cercetărilor în cauză, poliţiştii bistriţeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea a trei infracţiuni de furt de combustibil şi deţinerea de către orice persoană, în afara antrepozitului fiscal, sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita prevăzută de lege.

Activităţile s-au desfăşurat împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R..

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More