Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj. Bărbat reținut pentru proxenetism. Ar fi obligat prin violență o femeie să se prostitueze

0 867

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub îndrumarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj, au desfășurat două percheziții domiciliare, la imobilele deținute de un bărbat, de 27 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de proxenetism.

Din cercetările polițiștilor a reieșit că, în perioada ianuarie – octombrie 2023, acesta ar fi înlesnit, în mod repetat, practicarea prostituției de către o femeie, de 37 de ani.

În fapt, bărbatul ar fi închiriat apartamente, pentru a le pune la dispoziția femeii, în scopul practicării prostituției, ar fi distribuit pe diverse site-uri web anunțuri referitoare la oferirea de servicii sexuale ale acesteia și ar fi intermediat legătura cu diverși clienți.

În timpul interacționării cu persoanele interesate, acesta ar fi utilizat o aplicație pentru distorsionarea vocii, fiind simulată vocea unei femei.

Totodată, acesta ar fi aranjat transportul femeii la diverse locații și ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către aceasta.

De asemenea, a reieșit că bărbatul ar fi exercitat acte de violență asupra femeii, în scopul determinării practicării în continuare a acestor activități.

Pe numele bărbatului, domiciliat în municipiul București, era emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea, de un an, fiind condamnat pentru comiterea de infracțiuni rutiere, fiind astfel urmărit.

În urma perchezițiilor efectuate în municipiul Cluj-Napoca, au fost descoperite și ridicate 8 telefoane mobile, un plic cu substanță pulverulentă, albă și 3.200 de lei.

Ulterior, a fost pus în executare un mandat de aducere, fiind audiate și alte 11 persoane, care aveau legătură cu această cauză.

În baza probatoriului administrat, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, la expirarea măsurii fiind încarcerat, în baza mandatului de executare a pedepsei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More