Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj la persoane bănuite de operațiuni cu substanțe psihoactive

0 182

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj-Napoca, au efectuat miercuri două percheziții domiciliare, la locuințele a doi bărbați bănuiți de efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Unul dintre cei doi a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma activităților investigative derulate, la data de 29 septembrie a.c., polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate au efectuat, în orașul Săliște, o acțiune de prindere în flagrant delict a unui bărbat, de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, în timp ce ar fi ridicat un colet ce conținea substanțe cu efecte psihoactive.

Din cercetări a reieșit că cele 11,4 kg de pulberi psihoactive descoperite în interiorul coletului ar fi provenit din Olanda.

La aceeași dată, în urma celor două perchezițiilor domiciliare efectuate, în municipiul Cluj-Napoca, au fost ridicate 10 grame de cannabis, telefoane mobile și două laptopuri.

De asemenea, la Punctul de Frontieră Cenad, polițiștii și polițiștii de frontieră au depistat un alt colet, în interiorul căruia au fost găsite 5 kg. de pulberi psihoactivi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More