Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj și Maramureș. Zeci de produse electronice ridicate din locuințele hoților

0 35

perchezitii

Telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare, produse cosmetice, țigări și articole de îmbrăcăminte, au fost ridicate de polițiști, în urma a șapte percheziții efectuate în județele Alba, Maramureș și Cluj.

Peste 40 de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba, Maramureș și Cluj au efectuat 7 percheziții la locuințele și spațiile de depozitare ce aparțin mai multor persoane din județele Alba, Maramureș și Cluj.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări și articole de îmbrăcăminte, susceptibile a proveni din infracțiuni.

De asemenea, polițiștii au depistat 3 dintre persoanele bănuite, imediat după ce ar fi comis un furt dintr-o societate comercială din Carei, județul Satu Mare. În autoturismul cu care acestea se deplasau au fost găsite tablete și laptopuri susceptibile a proveni din furt.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2014 — ianuarie 2015, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în 6 societăți comerciale din județele Alba, Hunedoara, Neamț și Maramureș, de unde ar fi sustras mai multe bunuri.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională a fost estimat la 165.700 de lei.

La sediul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost conduse 4 persoane (3 din Maramureș și una din Alba), pentru audiere și dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More