Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Cluj și Sălaj la traficanți de droguri. Șapte persoane arestate

0 839

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Sălaj, în colaborare cu polițiști din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Oradea şi Cluj-Napoca, au efectuat 16 percheziţii domiciliare şi nouă auto, în judeţele Sălaj şi Cluj. Au fost vizate persoane bănuite că ar fi procurat, deținut și comercializat droguri de mare risc, droguri de risc, respectiv substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Potrivit unui comunicat de presă, în urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 6 plicuri cu substanță pulverulentă (cocaină) și substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv, 29 de comprimate de ecstasy, un recipient cu seminţe, 3 cântare electronice, 2 râjnițe, un grinder, 4 săbii, o macetă, 3 cuțite, 19 telefoane mobile, 18 cartele telefonice, 7 stick-uri, 4 laptop-uri, 3 tablete, un card bancar, 23.950 de lei, 100 de euro şi diferite înscrisuri.

Pentru 49 persoane, au fost puse în aplicare mandate de aducere, la sediul D.I.I.C.O.T.- B.T. Sălaj.

În urma acestor activități, procurorul de caz a dispus, față de 7 persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 37 de ani, luarea măsurii reținerii pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare  risc, trafic și consum de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acestea au fost  prezentate Tribunalului Sălaj, fiind arestate preventiv pentru 30 zile.

Printre cele 7 persoane reținute se numără și Mădălina Maria Prodan, în vârstă de 27 de ani, fostă componentă a echipei de handbal feminin de la CSS Zalău,

Pe lângă aceasta au fost arestați alți șase tineri: Chereji Andrei Adrian, Breazdău Radu Bogdan, Labo Ionel Adrian, , Crăciun Alexandru, Islamovici Rareș Sorin, Chechișan Vlad Dănuț. Toți cei șapte tineri arestați vor sta după gratii cel puțin 30 de zile. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More