Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Gherla și Sic. Vizate sunt persoane implicate în fapte de contrabandă

0 1.594

La data de 16 martie a.c. au avut loc mai multe percheziții pentru documentarea activității infracționale a mai multor persoane.

Polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au efectuat, la data de 16 martie a.c., percheziții domiciliare pe raza localităților Sic și Gherla, pentru documentarea activității infracționale a patru persoane.

Conform probatoriului administrat, o femeie, în vârstă de 52 de ani, din Sic, ar fi comercializat de la domiciliu țigarete, precum și alte bunuri, provenite din străinătate (obiecte de îmbrăcăminte, deodorante, produse cosmetice etc.), care nu au fost plasate sub regim vamal, cauzând în acest fel prejudicii bugetului de stat.

Femeia ar fi comercializat astfel de bunuri și prin intermediul a trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 65 de ani, din Gherla și Sic.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat țigarete și alte bunuri nesupuse accizării și controlului vamal, în valoare de peste 14.000 de lei.

De asemenea, au fost identificate înscrisuri care atestă desfășurarea acestei activități, fără îndeplinirea condițiilor legale, din anul 2013.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate și stabilirea prejudiciului cauzat bugetului de stat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More