Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Maramureș la persoane bănuite de trafic de minori

0 2.845

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Maramureş, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au efectuat patru percheziţii la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal. Au fost puse în executare trei mandate de aducere.

La data de 22 octombrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Maramureş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub supravegherea procurorului D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, au efectuat o percheziţie auto şi trei percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de minori, viol, act sexual cu un minor și lipsire de libertate în mod ilegal.

Descinderile au avut loc pe raza municipiului Baia Mare. Din cercetări a reieșit că cele trei persoane vizate ar fi recrutat şi exploatat sexual mai multe minore, folosind violenţe fizice şi verbale. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe telefoane mobile şi agende, în vederea continuării cercetărilor. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Maramureş, pentru audieri şi dispunerea de măsuri legale.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Maramureş, iar la percheziţii au participat şi luptători din cadrul Serviciuluide Acţiuni Speciale Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More