Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții în Sălaj. Zece persoane au fost conduse la audieri

0 283

alcool3

Peste 8.500 de litri de alcool, 23 de tone de melasă de fructe şi zaharuri, precum şi o tonă de zahăr au fost ridicate de poliţişti, de la persoane bănuite de deţinere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal.

La data de 28 noiembrie, poliţiştii de investigare a fraudelor, de investigaţii criminale şi ordine publică, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, au efectuat percheziţii în localităţile Zalău, Mal, Horoatu Crasnei şi Hurez, la domiciliile a 10 persoane.

În urma percheziţiilor, au fost indisponibilizate 23.000 de kg. de melasă de fructe şi zaharuri, 8.500 de litri de alcool, 1.050 de kg. de zahăr vrac, deţinute ilegal, precum şi sumele de 2.250 de lei şi 250 de euro.

Au fost conduse la audieri 10 persoane, cu vârste cuprinse între 35 şi 50 de ani.

În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de cele 10 persoane s-a dispus începerea urmăriri penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi comercializare de produse accizabile în afara antrepozitului fiscal. Prejudiciul estimat în cauză este de 250.000 de lei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al D.I.P.I..

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More