Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziţii în Zalău. Descinderi la Inspectoratul Şcolar, dar şi la o instituţie de învăţământ

0 318

Poliţiştii au efectuat percheziţii la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, dar şi la o şcoală din Zalău în cazul unor suspiciuni de ilegalitate în ceea ce priveşte acordarea gradaţiilor de merit.

Vineri, doi noiembrie, poliţiştii au descins la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, dar şi la o unitate de învăţâmânt de pe raza municipiului Zalău. Cauza principală sunt bănuielile de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals şi anume ilegalităţi în ceea ce priveşte acordarea gradaţiilor de merit.

Şcoala vizată de percheziţii este Şcoala Gimnazială „Corneliu Coposu”, au notat cei de la Adevărul. Faptele care ar fi dus la descinderile poliţiei şi ale procurorilor s-ar fi desfăşurat între anii 2016-2017

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj-Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în aplicare, vineri, 2 noiembrie a.c., două mandate de percheziţie la sediul unor instituţii publice, din municipiul Zalău, într-un dosar penal ce vizează suspiciuni privind comiterea unor infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals” au transmis reprezentanţii de la IPJ Sălaj.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More