Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Baia Mare. Printre suspecți e și mătușa lui Leo de la Strehaia

0 34

perchezitii-diicot-bcco-infractiuni-informatice

Nouă percheziţii au loc, miercuri, la Strehaia (Mehedinţi), dar şi la Baia Mare, fiind vizate mai multe persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 3,3 milioane de euro, printre suspecţi fiind şi Stela Mihai, mătuşa lui Leo de la Strehaia.

Acţiunea este coordonată de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi, poliţiştii având nouă mandate de aducere pe numele unor persoane din Strehaia şi Baia Mare suspectate că, prin intermediul unor “firme fantomă”, au emis facturi fictive în scopul deducerii TVA şi a impozitului pe profit.

“Au efectuat tranzacţii economice ilegale, achiziţii de bunuri, obţinând sume de bani pe care ulteiror, prin conturi bancare, le-au introdus în circuitul economic cu scopul de a le da un caracter de legalitate, prejudiciind astfel bugetul de stat cu 3,3 milioane de euro, prin deducerea TVA şi a impozitului pe profit”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Nicolae Lohon.

El a precizat că persoanele vizate în acest dosar de evaziune fiscală şi spălare de bani urmează să fie duse la Parchetul Tribunalului Mehedinţi.

Printre suspecţi se află şi Stela Mihai, autoproclamata preşedintă a romilor din Strehaia şi mătuşa lui Ion Stelică Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia, la locuinţa femeii având loc, de asemenea, percheziţii.

Sursă: Mediafax

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More