Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Beclean. Reținut pentru comiterea mai multor infracțiuni de fals, luare de mită și înșelăciune

0 51

În cadrul cercetărilor într-un dosar penal, privind comiterea infracțiunilor de luare de mită, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au efectuat joi o percheziție pe raza orașului Beclean, la domiciliul unui bărbat, de 72 ani, bănuit de comiterea faptelor.

În urma percheziției au fost identificate și ridicate mai multe înscrisuri utile cauzei.

Bărbatul, în calitate de reprezentant legal al unei societăți comerciale este cercetat pentru faptul că, în perioada 2006-2011, ar fi emis mai multe înscrisuri falsificate, care au fost utilizate pentru obținerea în mod necuvenit a unor indemnizații pentru creșterea copilului. Pentru emiterea acestor înscrisuri falsificate ar fi pretins și primit diferite sume de bani de la mai multe persoane.

Prejudiciul total cauzat bugetului consolidat al statului este de 392 294 lei.

Față de bărbatul de 72 ani, parchetul a dispus reținerea pentru 19 ore.

În aceeași cauză este cercetată pentru aceleași fapte și o femeie, de 59 ani, din Nușeni, față de care, la data de 06 iulie a.c., s-a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar.

 

Activitatea s-a desfășurat cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More