Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Cluj, într-un dosar de contrabandă cu țigări și articole pirotehnice

0 258

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor, efectuează în această dimineață 43 de percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă. Vor fi puse în aplicare 42 de mandate de aducere.

”La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, efectuează 43 de percheziții domiciliare”, se arată în comunicatul de presă al IGPR.

Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că persoanele vizate, în perioada 2013-2017, ar fi comercializat țigarete și articole pirotehnice provenite din contrabandă.

Vor fi puse în aplicare 42 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, București.

La acțiune participă polițiști din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice ale sectoarelor 1-6 de poliție, din cadrul secțiilor 6-9  de poliție, de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More