Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Cluj, într-un dosar de contrabandă cu țigări și articole pirotehnice

0 150

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor, efectuează în această dimineață 43 de percheziții domiciliare, în București și în județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă. Vor fi puse în aplicare 42 de mandate de aducere.

”La data de 13 decembrie a.c., poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și a Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, efectuează 43 de percheziții domiciliare”, se arată în comunicatul de presă al IGPR.

Perchezițiile sunt efectuate în București și în județele Ilfov, Buzău, Dâmbovița și Cluj, într-un dosar de contrabandă.

Din cercetări a reieșit că persoanele vizate, în perioada 2013-2017, ar fi comercializat țigarete și articole pirotehnice provenite din contrabandă.

Vor fi puse în aplicare 42 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 2, București.

La acțiune participă polițiști din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice ale sectoarelor 1-6 de poliție, din cadrul secțiilor 6-9  de poliție, de la Serviciul de Investigații Criminale Sector 2 și de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.