Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Cluj la traficanții de droguri

0 38

politia romana perchezitie

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Cluj şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializată în săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc.

La data de 4 decembrie a.c., poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj, au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Cluj-Napoca, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializată în comiterea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc.

În urma percheziţiilor efectuate au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, diferite substanţe, susceptibile a fi droguri, respectiv 69 comprimate “amfetamine”, 15 grame de haşiş şi 4 grame de cannabis.

În fapt, din investigaţiile efectuate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. a reieşit faptul că 10 tineri, dintre care 2 minori, ar fi comercializat, pe raza municipiului Cluj-Napoca droguri de risc şi mare risc, respectiv haşiş, cannabis, amfetamine-ecstasy.

În urma probatoriului administrat în cauză, patru suspecţi au fost arestaţi preventiv, pentru 29 zile, unul a primit interdicţia de a părăsi localitatea, iar cinci sunt cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc şi deţinere de droguri de risc fără drept pentru consumul propriu.

 Foto: Arhivă.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More