Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Cluj. Vizate sunt firme din domeniul comerțului cu materiale de construcții

0 264

Polițiștii au efectuat în această dimineață 11 percheziții la societăți comerciale și persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 7.000.000 de lei prin evaziune fiscală, în domeniul comerțului cu materiale de construcții.

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au efectuat 11 percheziții la sediul a cinci societăți comerciale specializate în comerțul cu materiale de construcții, respectiv la domiciliile reprezentanților legali ai acestor societăți, în județele Brașov și Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de către administratorii societăților respective a infracțiunii de evaziune fiscală, prin evidențierea în actele contabile de cheltuieli care nu au la baza operațiuni reale cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 7.000.000 de lei.

La finalizarea perchezițiilor, opt persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în vederea audierii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More