Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Cluj. Vizate sunt persoane bănuite de trafic de droguri

0 81

trafic droguri cannabis

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara au efectuat joi șapte percheziții pe raza localităţilor Lupeni, Vulcan şi Cluj-Napoca, la locuinţele a 7 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi constituirea de grup infracțional organizat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada mai – octombrie a.c., patru persoane ar fi constituit, pe raza municipiului Lupeni, județul Hunedoara, o grupare infracțională organizată, cu legături în municipiul Cluj-Napoca, la care ar fi aderat și alte persoane.

Membrii grupării sunt bănuiți că ar fi traficat droguri de risc (cannabis, rezină de cannabis) şi ar fi efectuat în mod ilegal operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat, în vederea expertizării, peste 200 de grame de pulbere și peste 200 de grame de substanțe vegetale, despre care există suspiciunea că ar fi droguri de risc şi mare risc.

De asemenea, au fost descoperite cântare şi dispozitive folosite pentru porţionarea şi consumul drogurilor.

Totodată, au fost puse în executare 29 de mandate de aducere, emise pe numele celor 7 membri ai grupării, precum și pe numele altor 22 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu substanțele interzise de la persoanele bănuite.

Toți cei în cauză au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Hunedoara, în vederea audierii.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc, operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi constituirea de grup infracțional organizat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More