Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Gherla

0 423

Polițiștii din Gherla au efectuat o percheziție ce viza comercializarea de articole pirotehnice către persoane ce nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 29 decembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Gherla s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de comercializare a articolelor pirotehnice din categoriile 1 și P1 de către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Astfel, notează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, la data de 24 decembrie, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiul Gherla, cu ajutorul altor două persoane din aceeași localitate, ar fi vândut articole pirotehnice din categoria P1, de la domiciliul său, către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

La data de 30 decembrie, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliul persoanelor în cauză, de unde au  ridicat un număr de 104 articole pirotehnice în vederea probării activității infracționale.

Totodată, în aceeași zi de 30 decembrie, în jurul orei 09:00, tot polițiștii din Gherla, au depistat pe raza municipiului, un bărbat în vârstă 43 de ani, din aceeași localitate, care avea în mașină materiale pirotehnice fără a deține documente de proveniență pentru acestea.

Polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 1820 de articole pirotehnice, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept, faptă prevăzută și pedepsită conform Legii 126/1995  privind regimul materiilor explozive, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More