Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PERCHEZIȚII la persoane bănuite de BRACONAJ CINEGETIC

0 43

furt arme

Poliţiştii maramureşeni au efectuat patru percheziţii domiciliare la persoane bănuite de braconaj cinegetic. Au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, trofee de vânătoare, arme, muniţii şi obiecte pirotehnice.

La data de 20 mai, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.P.J. Maramureş au efectuat patru percheziţii domiciliare la locuinţele a doi bărbaţi, din localitatea Vălenii Lăpuşului, bănuiţi de braconaj cinegetic şi deţinere ilegală de arme şi muniţii.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au identificat şi ridicat o armă de vânătoare cu glonţ cu două încărcătoare aferente, o armă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, 81 de cartuşe de vânătoare, 43 de pelete (alice) pentru vânătoare, 74 de articole pirotehnice, mai multe trofee, piei de vânat şi un recipient de plastic cu pulbere pentru confecţionarea cartuşelor de vânătoare.

Din primele verificări a reieşit faptul că cei doi bărbaţi nu aveau autorizaţii pentru deţinere, port sau uz de arme şi muniţii.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More