Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții la Primăria Bistrița: Dosar penal de fals, abuz în serviciu și constituirea unui grup infracțional organizat

0 444

În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud pun în aplicare 7 mandate de percheziție domiciliară, la persoane fizice și o instituție din municipiul Bistrița.

Activitățile sunt desfășurate într-un dosar penal aflat în instrumentarea polițiștilor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, privind mai multe infracțiuni de fals, abuz în serviciu și constituirea unui grup infracțional organizat.

La acțiune, participă polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud și luptători din cadrul serviciilor pentru acțiuni speciale Bistrița-Năsăud și Cluj.

Reacția Primăriei Bistrița:

“Chiar dacă faptele investigate preced momentul preluării mandatului, echipa noii administrații își exprimă disponibilitatea de a coopera cu organele de anchetă pentru elucidarea oricăror aspecte care ar putea conduce la aplicarea fără echivoc a legii.

Deoarece componenta de relații cu publicul ar putea fi afectată, regretăm disconfortul creat cetățenilor și îi asigurăm că activitatea va reveni la normal în cel mai scurt timp”, a transmis Primăria Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More