Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Percheziții la suspecții de furturi din Năsăud și alte localități de pe Valea Someșului

0 102

diicot bcco perchezitii

Mai multe percheziții au avut loc în această dimineață în județul Bistrița-Năsăud, atât în orașul Năsăud, cât și în mai multe localități din zonă, la locuințele mai multor persoane suspectate de furturi.

Mai multe percheziții au avut loc în această dimineață în județul Bistrița Năsăud, atât în orașul Năsăud, cât și în mai multe localități din zonă, la locuințele mai multor persoane suspectate de furturi.

La percheziții au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Serviciul de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de Serviciul pentru Acţiuni Speciale, criminalişti şi jandarmi

Oamenii legii au efectuat 17 percheziţii domiciliare la persoane suspectate de săvârşirea unor fapte de natură judiciară.

Percheziţiile ss-au efectuat în baza autorizaţiilor emise de instanţa de judecată, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud.

Conform observatorbn.ro, în colimatorul oamenilor legii a intrat și familia Grozav din Năsăud (cunoscută în lumea interlopă sub numele de ”Partizii”). S-au făcut percheziții la sediul firmei acestora, atât la spălătoria auto a familiei Grozav, cât și în locația unde funcționa restaurantul Partizilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More