Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

PERCHEZIȚII în Maramureș la membrii unei rețele de CONTRABANDĂ cu țigarete

0 35

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T. — S.T. Timișoara au efectuat 24 de percheziții domiciliare, dintre care 15 pe raza județului Timiș, 2 în județul Arad și 6 în Maramureș, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în contrabandă cu țigarete.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost ridicate în vederea confiscării aproximativ 4.000.000 de țigarete de contrabandă și suma de 19.000 de euro.

Din cercetări a reieșit că, începând cu anul jumătatea anului 2013, membrii grupării infracționale ar fi procurat țigarete de pe raza județelor Maramureș și Arad, introduse pe teritoriul României din Ucraina și Serbia, în mod fraudulos, și le-ar fi comercializat în județele Timiș, Mehedinți și Dolj.

Pe parcursul cercetărilor, au fost indisponibilizate 550.000 de țigarete, în valoare de 600.000 de lei.

Au fost puse în executare 20 de mandate de aducere, persoanele identificate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. — Serviciul Teritorial Timișoara, pentru audieri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More