Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziţii pe raza judeţelor Cluj şi Bihor, la persoane bănuite de comiterea infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani

0 29

actiune politia romana perchezitii

Poliţiştii clujeni efectuează, în această dimineaţă, 11 percheziţii pe raza judeţelor Cluj şi Bihor, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.

 La data de 7 octombrie, 60 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor,  efectuează 11 percheziţii, la domicilii şi sedii sociale, situate pe raza judeţelor Cluj şi Bihor.

Activităţile vizează persoane fizice şi juridice, bănuite de săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani. Poliţiştii au în vedere tranzacţii comerciale cu legume şi fructe, prin care s-ar fi creat un prejudiciu de peste 1.000.000 euro.

În acţiune sunt angrenaţi 60 de poliţişti din cadrul structurii de investigare a fraudelor, poliţişti criminalişti şi luptători din cadrul Serviciilor pentru Acţiuni Speciale ale Inspectoratelor de Poliţie Judeţene Cluj şi Bihor.

Activitatea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More