Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții – pistol ridicat de la domiciliul unui tânăr

0 337

Un tânăr, în vârstă de 28 de ani, a fost subiectul unei percheziții. Acesta era bănuit de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat, la sfârşitul săptămânii trecute, o percheziţie domiciliară pe raza unei locuinţe din Câmpulung la Tisa. Activităţile au avut în vizor un tânăr de 28 ani, din localitate, bănuit că deţine ilegal o armă neletală pe care o păstrează la domiciliu sau în autoturismul personal.

În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit şi ridicat un pistol neletal fabricat în Germania, două cutii cu alice metalice, 18 butelii cu gaz aferente pistolului şi aproape 200 petarde de diferite mărci şi dimensiuni. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi efectuarea fără drept de orice operaţiuni cu articole pirotehnice.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More