Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Percheziții: Șeful Jandarmeriei Maramureș, acuzat de mai multe angajate de hărţiure sexuală

0 1.439

Autorităţile judiciare fac, luni, percheziţii la Jandarmeria Maramureş, cel mai probabil descinderile având legătură cu acuzaţiile care se aduc şefului instituţiei,. Patru angajate ar fi demisionat, acuzându-şi superiorul de hărţuire sexuală. Acesta este acuzat și de abuz în serviciu.

Potrivit presei locale, şeful instituţiei, Marcel Petru Floriştean, este acuzat de mai multe angajate de hărţuire sexuală, motiv pentru care patru dintre subordonate ar fi demisionat în ultima perioadă.  

Un procuror militar de la Cluj-Napoca, însoțit de jandarmi, a descis, în această dimineață, la Inspectoratul de Jandarmi Maramureș.

În luna septembrie, cinci persoane și-au dat demisia de la Inspectoratul de Jandarmi Maramureș. În luna octombrie, o femeie l-a acuzat pe inspectorul-șef de hărțuire sexuală și a arătat faptul bărbatul a încercat să o sărute, iar mai mulți angajați l-au acuzat de abuz în serviciu. La acea vreme inspectorul șef a negat toate acuzațiile care i s-au adus.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More