Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Pericol de explozie din cauza unui sofer beat

0 62

sofer beat alcool volan

S-a urcat baut la volan, a incercat sa dea cu spatele, dar nici macar nu a bagat de seama ca a lovit cu masina o conducta de gaz pe care a fisurat-o.

Poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi luni prin 112 de către o femeie din localitate care, în timp ce se afla în locuinţa sa de pe strada nr. 9, a auzit un zgomot puternic iar în momentul în care a ieşit în curte a constatat că reţeaua de gaze a vecinului este distrusă şi prezintă scurgeri puternice de gaz.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, reţeaua de gaz şi contorul aferent imobilului fiind culcate la pământ.

În urma activităţilor de investigare desfăşurate, în scurt timp a fost identificat autorul distrugerii în persoana unui localnic de 55 de ani care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a lovit cu partea din spate a autoturismului instalaţia de gaz, în timp ce efectua o manevră de întoarcere, după care a plecat de la faţa locului.

A fost anunţată şi societatea de distribuire a gazului ai cărei reprezentanţi s-au deplasat la faţa locului şi au luat toate măsurile de siguranţă, astfel încât pericolul de explozie a fost îndepărtat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More