Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pericol de explozie. Un incendiu de vegetație, aproape de rezervoare cu gaz

0 617

Un incendiu de vegetaţie uscată a cuprins, marţi, mai mult grajduri din localitatea clujeană Suceagu, lângă care sunt amplasate două rezervoare cu gaze, a anunţat ISU Cluj.

„Intervenţie pentru stingerea flăcărilor ce au cuprins mai multe grajduri amplasate lângă două rezervoare cu gaz. Un incendiu s-a extins de la vegetaţia uscată, aprinsă în apropierea localităţii Suceagu, la mai multe imobile, folosite în trecut ca şi grajduri pentru animale, iar în prezent aveau funcţiuni mixte sau erau dezafectate. Intervenţia a fost una cu risc ridicat deoarece în apropierea clădirilor cuprinse de flăcări se aflau două rezervoare cu gaze, de circa 10.000 litri, care au fost puse în pericol de flăcările extinse de la vegetaţia uscată”, se arată într-o informare transmisă de reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, pentru stingerea flăcărilor au fost dislocate cinci autospeciale de stins incendii, o autoplatformă pentru intervenţii şi salvări de la înălţimi şi, preventiv, un echipaj SMURD.

„În aceste momente se acţionează pentru protejarea rezervoarelor de gaze şi, concomitent, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins fostele grajduri. Până în aceste momente, nu au fost persoane care să solicite consult medical la locul intervenţiei”, se mai menţionează în informarea ISU Cluj

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More