Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pericol de incendiu la Kaufland Gherla. Grill-ul a luat foc – VIDEO

0 246

Un bărbat cu spirit de inițiativă și un stingător folosit la momentul potrivit a scăpat de incendiu magazinul Kaufland din Gherla.

Joi seara, în jurul orei 19, cel mai probabil din cauza manevrării necorespunzătoare a grătarului, zona de grill din afara magazinului a fost la un pas de un uriaș incendiu.

Flăcări mari și un nor de fum s-au ridicat din grill-ul incendiat, însă, din fericire, flăcările au fost potolite în scurt timp, astfel că nu a fost necesar să se ceară intervenția pompierilor.

Imaginile au fost surprinse de clienți ai magazinului care mai mult păreau amuzați de situația iscată și nu păreau deloc îngrijorați.

Cel mai probabil, clienții aflați la acel moment în zona grill-ului de la Kaufland Gherla au beneficiat de porții de mici puțin mai arși.

Actualizare cu poziția Kaufland referitor la acest eveniment:

”Incidentul de ieri, 5 octombrie 2017, de la punctul Grill al magazinului Kaufland din Gherla a durat câteva secunde. Nicio persoană nu a fost răniă. Prin urmare, activitatea la punctul Grill s-a reluat în dimineața zilei de astăzi. Menționăm că angajații au acționat imediat cu un stingător de incendiu din dotare, conform procedurii interne”, precizează reprezentanții Kaufland România.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More