Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pericol printre dejeni. Jandarmii l-au prins cu săbii asupra lui, la Zilele Dejului

0 472

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au identificat, duminică 23 iulie a.c, în timpul asigurării măsurilor de ordine publică prilejuite de „Zilele Dejului”,  în zona Parcului Mic din municipiul Dej, un bărbat care avea asupra sa două săbii, având dimensiunea lamei de aproximativ 40 cm, respectiv  56,5.

Jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform Codului de Procedură Penală, iar bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Dej în vederea continuării cercetărilor şi luării măsurilor legale.

Reprezentanții Jandarmeriei reamintesc că în conformitate cu art. 372 din Codul Penal, fapta de a purta fără drept, la adunări publice, manifestări cultural-sportive, în locuri special amenajate şi autorizate pentru distracţie ori agrement sau în mijloace de transport în comun, a cuţitului, pumnalului, boxului sau a altor asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, înţepare sau lovire se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More