Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Pericol uriaș. O cisternă încărcată cu acid sulfuric s-a răsturnat pe DN 1 – FOTO/VIDEO

0 55

O cisternă având o încărcătură de 40 de tone de acid sulfuric a lovit un parapet şi s-a răsturnat pe Drumul Naţional 1, în zona localităţii Câmpina, zona fiind izolată de autorităţi pe o rază de un kilometru.

„Este un accident unde este implicată o autocisternă încărcată cu aproximativ 40 de tone de acid sulfuric, răsturnată pe o parte, a rupt o conductă de gaz, s-a oprit alimentarea cu gaze, s-a stins incendiul şi s-a luat măsuri de izolare a zonei pe o rază de un kilometru pentru a pune în siguranţă şi securitate atât echipele de intervenţie, precum şi populaţia din zonă. Poate fi periculos dacă vor fi scurgeri, nu am constatat scurgeri până în acest moment, dar vom verifica cu atenţie în aşa fel încât să nu punem în pericol viaţa oamenilor. Conducătorul auto nu a fost găsit în cabină, posibil este prins sub autocisternă sau capul tractor sau într-o altă zonă posibil aruncat. Vom verifica după ce ne vom asigura că zona este în siguranţă” a declarat Nicolae Popescu, inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Opt autospeciale de lucru cu apă, două echipaje de descarcerare, o ambulanţă SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova s-au deplasat la locul accidentului.

Şi un echipaj care măsoară emanaţiile de gaze din cadrul unităţii speciale de la Ciolpani a fost trimis în zonă.

Ulterior stingerii incendiului a fost găsit și șoferul. Acesta era decedat sub vehicul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More