Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană căzută din tren la intrare în Dej. Zeci de polițiști și pompieri o caută- FOTO/VIDEO

0 52

Un apel la 112 a anunțat în jurul orei 7:30 faptul că o persoană ar fi căzut din tren, la intrare în municipiul Dej.

La fața locului au fost trimis mai multe echipaje de poliție, precum și pompierii dejeni, dar și un echipaj al Ambulanței Dej, care în aceste momente caută victima.

De mai bine de o oră polițiștii fac căutări pe de-a lungul liniei de cale ferată dintre Dej și Gherla.

ACTUALIZARE: Din primele informații primite de la fața locului reiese faptul că ar fi vorba de o fată. Incidentul ar fi fost observat de părinții acesteia. Mai mult echipe de căutare formate din polițiști, pompieri, ambulanță și SMURD au pornit în căutarea victimei.

Căutările sunt în desfășurare de două ore, însă fără rezultate deocamdată.

ACTUALIZARE 2: Fata are 16 ani și se afla cu părinții în tren, care au spus conductorului că tânăra ar fi vrut să meargă la baie, dar ar fi confundat ușa. Deși fata lor căzuse din tren, părinții nu au coborât în prima stație, ci și-au continuat drumul la Cluj-Napoca.

Aici, aceștia au fost preluați de polițiștii de la Transporturi și duși la secție pentru declarații.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Cluj, este vorba despre o familie din Ucraina, care călătorea spre Cluj și nu este vorbitoare de limba română, ceea ce îngreunează și mai mult ancheta în acest caz.

Căutările au fost extinse și pe părțile carosabile și zonele adiacente, pentru că de la startul căutărilor și până în prezent fata nu a fost găsită în zona indicată de părinți. Au fost mobilizați polițiști de la Transporturi și de la Poliția Dej pentru căutarea tinerei, aceasta urmând a fi dată în urmărire.

Mama și fratele acesteia sunt audiați de polițiști pentru detalii suplimentare.

ACTUALIZARE 3:

Tânăra a fost găsită într-un canal de apă colector, de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, care împreună cu jandarmii efectuau căutări în zona respectivă. Polițiștii au fost adevărați eroi în această misiune. Ei au salvat-o pe tânăra rănită din apă, de 70 de centimetri, aproape înghețată. Patru ore au durat căutările, patru ore a stat adolescenta în apa rece ca gheața. Ea a fost transportată la spitalul din Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More