Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană dispărută. Dacă ați văzut-o sunați la 112

0 189

Bucșa Iuliana a plecat de la domiciliul său spre locul de muncă din municipiul Cluj-Napoca. Acuma este de negăsit. Cine are informații despre aceasta este rugat să sune la 112.

Cei de la IPJ Cluj transmit faptul că o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiul Turda, județul Cluj, s-a deplasat la locul de muncă în municipiul Cluj-Napoca, în data de 16 martie şi nu s-a mai întors la domiciliu. Este vorba despre Bucșa Iuliana, în vârstă de 29 de ani.

Femeia prezintă următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1.60 cm, circa 60 – 65 kg, păr brunet, lung, ochi  verzi, faţa rotundă, ten măsliniu.

Foto: Bucșa Iuliana

La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare gri, pantaloni tip colanţi de culoare albă cu buline negre, cizme de culoare negră şi ghiozdan de culoare gri. 

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre femeia dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More