Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană dispărută din localitatea sălăjeană Bulgari

0 69

pers disparuta salaj

La data de 11iulie a.c., în jurul orei 17.30, poliţiştii din Sălăţig au fost sesizaţi de către L. Dumitru, din Bulgari, despre faptul că soţia sa, L. Gretica Georgeta, 49 ani, a plecat de acasă, în jurul orei 10.00, să culeagă ciuperci, în pădurea dintre localităţile Bulgari şi Şoimuş, şi nu s-a mai întors.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor că soția sa a plecat în mod voluntar, cu intenția de a se întoarce într-un interval de 2-3 ore. După ora 13.00, soțul acesteia, împreună cu alți membri ai familiei au început căutarea în perimetrul de pădure unde se deplasa de obicei, dar nu au găsit-o, motiv pentru care a semnalat poliției circumstanțele dispariției acesteia. Poliţiştii din comună, ajutati de mai mulţi consăteni, au căutat-o în zona indicată, însă fără niciun rezultat.

Semnalmente: înălţime 1,65 m., constituţie slabă, ochi căprui, păr şaten, ten deschis. Îmbrăcăminte: haină tip hanorac de culoare închisă cu figuri geometrice în mai multe nuanţe, pantalon de culoare neagră, cizme de cauciuc negre.

Persoanele care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More