Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană ELECTROCUTATĂ în Poiana Ilvei

0 122

someseanul-ambulanta

O persoană a fost electrocutată în localitatea bistrițeană Poiana Ilvei. Echipajele de prim-ajutor se îndreapta spre locul faptei pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani care, se pare că, circula pe scara unui tren marfar. În stația din Poiana Ilvei, când trenul s-a oprit, s-a urcat pe vagon și a fost electrocutat. Victima a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD sosit în gară și apoi a fost transportată la Spitalul Orășenesc Năsăud.

Polițiștii au deschis și eu o anchetă în acest caz pentru a stabili cum s-a petrecut totul.

ACTUALIZARE IPJ B-N

La data de 6 mai, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud au fost sesizaţi prin serviciul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că între Staţiile Căilor Ferate Leşu Ilvei şi Poiana Ilvei o persoană a fost electrocutată după ce s-a urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfă care se afla în mişcare.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana electrocutată ca fiind un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din municipiul Bacău, stabilindu-se faptul că acesta s-a urcat pe unul din vagoanele din compunerea trenului de marfă care circula pe relaţia Dej Triaj-Iaşi, în timp ce acesta staţiona în staţia Căii Ferate Ilva Mică, iar după punerea trenului în mişcare a trecut de pe un vagon pe altul, iar la un moment dat a intrat în raza de acţiune a reţelei electrice şi a fost electrocutat.

Bărbatul a suferit mai multe arsuri şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ilva Mică în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More