Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană încarcerată la intrare în Dej. Un taximetru făcut zob – FOTO/VIDEO

3 7.271

Un accident rutier s-a petrecut de puțin timp la intrarea în Dej, șoferul unui taximetru a rămas încarcerat.

Un eveniment rutier s-a petrecut pe strada Vâlcele, la intrarea în municipiul Dej, județul Cluj. Două autoturisme s-au ciocnit, iar o persoană a rămas încarcerată.

Din ultimele informații se pare că un taximetru a fost lovit de o mașină marca Mercedes-Benz. Ambele mașini sunt înmatriculate în județul Cluj. În urma impactului șoferul taximetrului a rămas încarcerat.

La fața locului au ajuns imediat echipaje ale poliției rutiere, ale echipajului de criminalistică, dar și echipajul de pompieri. Persoana încarcerată a fost scoasă din taximetru și transportată la spital pentru a primi îngrijirile medicale aferente.

Deocamdată circulația în zona respectivă se face pe un singur sens, iar polițiștii au pornit cercetările pentru a stabili condițiile în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Din cauza loviturii puternice șoferul taximetrului, care nu purta centură, a fost efectiv aruncat pe scaunul din dreapta. Acesta se îndrepta din direcția Dealul Florilor și vroia să intre în parcarea unui hotel. Din spusele poliției rutiere, se pare că șoferul taximetrului ar fi încălcat linia continuă și astfel a fost lovit din plin de către celălalt autoturism ce se îndrepta pe direcția Cluj-Napoca – Dej.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. giuliano spune

  Imi pare nespus de rau de colegul meu,linii continue peste tot,la intrarea in gara linie dubla continua,autobuzul intra tot pe acolo la hotel pe unde trebuia sa intoarca sa poata intra undeva in localitatea NIMA,sa alimentezi la benzinaria MOL, venind dinspre dl Florilor e o aventura sa ajungi acolo la pompa.

  1. Nelu spune

   Se pare că nu ai mai fost de mult la gara , unde este pus marcaj discontinuu , sau voi taximetriștii nu vedeti schimbările? Le știți pe ale voastre și va credeți pe vremea lui Ceaușescu când conduceați în orașe cu 50 de mașini și nu încurcați pe nimeni, nu aveați la cine să tăieti calea sau in fața cui să opriți fara semnalizări

   1. Giuliano spune

    Tentativă de marcaj discontinuu,de schimbări sa nu vorbim la Dej se poate parca si in stația de taxi e Ok,la Cluj nu cred ca ai vazut asa ceva,nu uita ca oprim unde vreau clienții sa coboare uneori în locurile cele mai aglomerate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More