Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană înecată într-un lac din Sântejude FOTO/VIDEO

0 68

someseanul-DSC01618

O persoană a sunat în urmă cu puţin timp la 112 şi a anunţat că o persoană a dispărut în apele unui lac de la Sântejude Vale.

La faţa locului se deplasează o autospecială a pompierilor dejeni. Cu ajutorul unei bărci pneumatice, aceştia vor începe căutarile pe lac. La Sântejude a ajuns și un echipaj SMURD și polițiștii care au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

Bărbatul în vârstă de aproximativ 45 de ani intenționa să traverseze lacul pentru a ajunge pe cealaltă parte. Acesta a fost chemat de niște prieteni să meargă să bea o bere. Se pare că și-a rugat o vecină să îl lase să pătrundă pe proprietatea ei, iar apoi, prin stufăriș, a sărit în apă.

Ulterior, femeia l-a auzit strigând din mijlocul lacului, iar după câteva minute a observat cum intră la fund. Până la sosirea ajutoarelor mai mulți pescari l-au căutat de pe o barcă, însă acțiunea lor s-a încheiat fără succes.

Atât pompierii sosiți de la Dej, cât și câțiva oameni din localitate au intrat în apă pentru a-l căuta.

Tatăl bărbatului dispărut în lac a declarat pentru Someșeanul.ro că fiul său știa să înoate foarte bine și nu își poate explica ce s-a întâmplat. O altă femeie crede că bărbatul de aproximativ 45 de ani era băut.

În zona unde bărbatul s-a înecat apa are aproximativ 2 metri, dar vegetația depusă pe fundul apei le pune mari probleme pompierilor care îl caută de pe o barcă pneumatică.

ACTUALIZARE: Cadavrul bărbatului a fost găsit după mai bine de patru ore de căutări. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost transportat la morga spitalului din Gherla, unde îi va fi efectuată necropsia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More