Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană înșelată prin metoda „Accidentul”. Poliția pe urmele făptașei face apel la populație – FOTO

0 225

Poliția face un apel către populație pentru a identifica o persoană ce a înșelat prin metoda „Accidentul” o femeie de 77 de ani.

Conform IPJ, la data de 12.12.2018, în jurul orei 03:33, o femeie de 77 ani, din Cluj-Napoca a fost contactată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută, care,  folosind o calitate mincinoasă, i-ar fi transmis faptul că fiica ei a suferit un accident, căzând pe gresia din baie. 

În continuarea conversației telefonice, persoanei vătămate i-a fost pretinsă o sumă de bani în vederea efectuării unei intervenții chirurgicale de urgență, intervenție care ar fi urmat să fie efectuată la un spital din Târgu-Mureș.  

În urma conversației, la ușa acesteia s-a prezentat o femeie necunoscută, de aproximativ 35-40 ani, cu o înălțime de 1.60-1.65 m, păr de culoare negru, ten închis, îmbrăcată cu o scurtă de fâș, cu glugă și blăniță. Aceasta a intrat în apartament, unde i-a fost înmânată suma de 50.000 Lei.  

După ce a luat banii, persoana necunoscută a plecat sub pretextul grabei de a transfera banii de urgență în contul doctorului care urmează să realizeze intervenția chirurgicală. Poliția cere ajutorul populației pentru identificarea acestei persoane, de asemenea în cauză polițiștii efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de „Înșelăciune”, fiind desfășurate activități în vederea identificării suspectei şi recuperării prejudiciului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More