Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoană lăsată cu minus 5000 de lei pe propriile carduri bancare

0 588

O persoană a fost ținta unui furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, infracțiuni care au lăsat-o cu un minus de 5000 de lei.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești-Postul de Poliție Comunal Gilău au identificat un bărbat, de 49 de ani, din județul Gorj, bănuit de comiterea unor infracțiuni precum furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul ar fi pătruns, la data de 13 iunie a.c., prin efracție, într-un autoturism parcat pe marginea DJ 107 P, în zona barajului Someșul Cald, de unde ar fi sustras o borsetă și un portofel, în care se aflau documente de identitate, carduri bancare, circa 145 de euro etc.

Ulterior, bărbatul ar fi retras circa 5 000 de lei de pe cardurile persoanei vătămate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuare de operațiuni financiare în mod fraudulos, fapte prevăzute de Codul penal.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More