Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Persoane bănuite că ar fi agresat o femeie şi i-ar fi sustras acesteia bunuri, cercetate de poliţişti

0 46

actiune politie

La data de 13 iunie, poliţia a fost sesizată despre faptul că într-un imobil, de pe raza localităţii Rodna, a izbucnit un conflict în care au fost implicate mai multe persoane.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a rezultat faptul că o femeie, de 34 de ani, din Rodna, s-a deplasat la locuinţa fostului soţ unde, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi şi a consumului de alcool, ar fi fost agresată fizic de acesta, precum şi de o femeie, de 36 de ani, respectiv o minoră, în vârstă de 15 ani, care se aflau în locuinţă.
Totodată, minora este bănuită că, prin întrebuinţarea de violenţe, ar fi deposedat persoana vătămată de un lănţişor din aur şi un telefon mobil, bunuri a căror valoare este de aproximativ 365 de euro.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite femeii, de 34 de ani.
Faţă de fostul soţ şi femeia, de 36 de ani, cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”, minora fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More